Makový koláč z pudingom len z 5 tich ingrediencií – pripravený za 25 minút! Zamilovať si ho musí úplne každý!

Úžasne kyprý a vláčny makový koláč vôbec nemusí byť obyčajný. Väčšinou o makových buchtách počúvame, že sú suché, drobia sa a chutia nič moc. Svedčí o tom aj to, že z plechu nezmizne počas mrknutia oka tak, ako niektoré iné pochúťky. Lenže náš dnešný recept na makový koláč je úplne iná liga. Pripomína žemľovku, ale v skutočnosti ide naozaj o chutný koláč.

Je úplne dokonalý. Chutný, kyprý a vláčny. Bezpodmienečne všetci ho milujú. Vrátane Vás. Presvedčte sa sami ešte dnes.

INGREDIENCIE:

8-10 rožkov
1 l mlieka
2 balenia vanilkového pudingu
8 lyžíc cukru
mletý mak

POSTUP:

Rožky nakrájame na kolieska a polovicu naukladáme do vymastenej zapekacej misy. Puding s cukrom uvarte podľa návodu. Do neho primiešajte mak.
Nalejte polovicu pudingu na rožky v mise, potom zaskladajte zvyšnými rožkami a znovu pudingom.
Pečieme v predhriatej rúre pri 180 ° C, kým nie je horná časť koláča ružová.

Zdieľajte tento super recept makový koláč s pudingom aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

zdroj: humormagazin.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*